Bedrijfsprofiel Van Gaans Medical Systems

Van Gaans Medical Systems is jong Nederlands bedrijf opgericht in 2007. Het bedrijf werkt als distributeur/agent voor een aantal hightech strategische partners op het gebied van medische apparatuur.

We zijn actief in Nederland, België, Luxemburg, Scandinavië, Finland en de Baltische Staten.

Met bijna 25 jaar ervaring op het gebied van verkoop en service in Nucleaire Geneeskunde en laboratoriumapparatuur is de focus van ons werk tegenwoordig op de verkoop, installatie en service van apparatuur voor medische beeldvorming en laboratorium apparatuur voor voornamelijk Nucleaire Geneeskunde

bedrijfsprofielWe luisteren aandachtig naar de wensen van onze klanten te vertalen deze naar de productoplossingen van onze partners. We hebben daarbij herhaaldelijk te maken met het verzoek om maatoplossingen. Persoonlijk contact is hierbij zeer belangrijk en resulteert in goede lange termijn relaties met onze klanten en zakenpartners.

We proberen constant ons productportfolio aan te vullen met niet-concurrerende producten van nieuwe betrouwbare strategische partners. Voorwaarde is hun goede reputatie in de markt voor medische apparatuur. De nadruk ligt hierbij op hightech producten waarbij technische kennis vereist is in zowel het verkooptraject alsook bij de after-sales service.

Onze kernwaarden zijn: Betrouwbaarheid, Creativiteit, Flexibiliteit en bovenal Klantgerichtheid.

De feedback uit de markt geeft aan dat deze aanpak gewaardeerd wordt hetgeen resulteert in meer opdrachten en daardoor groei van de onderneming.