Uitbreiding productenpakket met botdensitometrie van DMS

April 2011

Van Gaans Medical Systems breidt haar productenpakket voor de Nederlandse markt uit met de systemen voor botdensitometrie van het Franse bedrijf DMS. DMS is sinds 1993 actief op het gebied van de ontwikkeling en productie van systemen voor botdensitometrie en heeft vele systemen binnen en buiten Europa geleverd.

Het productenpakket bestaat onder andere uit de dexa systemen Stratos en Stratos dR en het ultrasoundsysteem Ubis 5000.

De onlangs geïntroduceerde Stratos dR heeft de best mogelijke specificaties, zoals bv. hoge beeldkwaliteit, zeer korte scantijd en gebruikersvriendelijke software.

Met de introductie van de DMS botdensitometriesystemen in de Nederlandse markt krijgen de medisch specialisten toegang tot systemen met zeer uitgebreide gebruiksmogelijkheden die voldoen aan de hoogste eisen.

DMS is de Franse marktleider in het ontwerp, productie en distributie van beeldvormende systemen voor conventionele en digitale radiologie en systemen voor botdensitometrie. De strategie is gefocust op technologische innovatie. De DMS Group is op ieder continent aanwezig dankzij joint-ventures, dochterondernemingen en een netwerk van meer dan 100 lokale distributeurs. Hun kernwaarden zijn:

• Innovatie
• Flexibiliteit
• Diversiteit
• Zuinigheid
• Eco-vriendelijkheid

Meer informatie over de DMS group kunt u vinden op hun website.
Meer informatie over de system voor botdensitometrie vindt u onder producten voor radiologie

 

 

Producten

nucleaire geneeskunde

radiologie

radiochemische laboratoria

accessoires