Oldelft Benelux sluit overeenkomst met Van Gaans Medical Systems voor de verkoop van Mediso apparatuur voor nucleaire geneeskunde in Nederland.

Oktober 2010

Oldelft Benelux en Van Gaans Medical Systems hebben een overeenkomst gesloten waarbij Van Gaans Medical Systems voor Oldelft Benelux de verkoop van Mediso apparatuur voor nucleaire geneeskunde in Nederland zal gaan verzorgen. Oldelft Benelux blijft de officiële vertegenwoordiging van Mediso in Nederland en daarbij ook het aanspreekpunt voor service en ondersteuning. 

Mediso Medical Imaging Systems is sinds 1990 actief op het gebied van de nucleaire geneeskunde. De belangrijkste taken zijn de ontwikkeling, productie, verkoop en service van nucleair geneeskundige beeldvormende systemen; enkel- en multi-detector SPECT systemen, PET en PET/CT systemen en planaire gamma camera’s. Mediso is de enige leverancier van een gecombineerd PET-SPECT-CT system.

Het bedrijf maakt sinds haar oprichting ten gevolge van de productontwikkelingen en haar succes op de nucleair geneeskundige markt een continue groei door waardoor ze een van de belangrijkste leveranciers van nucleair geneeskundige apparatuur is geworden.

Oldelft Benelux – System Integrator en Service Provider is gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra. Zij hebben jarenlange ervaring in de installatie en service van apparatuur voor nucleaire geneeskunde. De top in hoogwaardig en betrouwbaar maatwerk.

 

Producten

nucleaire geneeskunde

radiologie

radiochemische laboratoria

accessoires